1D, 2D Tartós műszempilla

Ha nem szeretsz minden nap a szempillaspirállal bajlódni, de szereted úgy elhagyni a lakásod, hogy a pilláid íveltek és gyönyörűek, válaszd természetes hatású, tartós műszempilla szolgáltatásomat!

természetes hatású

1D és 2D TARTÓS MŰSZEMPILLA

A tartós műszempillát azoknak ajánlom, akik nem szeretnek reggelente a szempillaspirállal bajlódni, de nem szívesen mennek ki az utcára smink nélkül. Minden esetben a természetes hatásra törekedve hosszabbítom vagy dúsítom a szempillát, 1 vagy 2 szálat applikálok egy saját pillára.

Miért ajánlom a tartós műszempillát?

A szálankénti hosszabbítás teljesen biztonságos,
helyes felhelyezéssel kényelmes a viselése.

Mit érdemes tudni a szempillánkról?

Szempilláinknak 3 növekedési fázisa van: anagén(kicsi), katogén(közepes) és telogén(teljesen kinőtt). Amint elér egy pilla az utolsó fázisba, magától kihullik, vele együtt a hozzá rögzített műszempilla. Emiatt a folyamat miatt, a folyamatosan szép eredményért, 2-3 hetente érdemes tölteni a pillasort.

Hogyan zajlik

a tartós műszempilla felhelyezése?

Egy új szett építése körülbelül 1,5-2 óra, ami függ a vendég szempillasűrűségétől és szeme nagyságától. A 2-3 hetenkénti töltés ideje 45-60 perc.

Az időpontodra kérlek, smink nélkül érkezz. A műszempilla tartósságát nagyban befolyásolja a szempilla tisztasága, zsírtalanítása.

Ha kontaktlencsét viselsz, az építés alatt megkérlek majd, hogy vedd ki, ehhez biztosítok steril kontaktlencse tokot, és folyadékot is. Az építés után azonnal visszateheted a kontaktlencséd.

Miután átbeszéltük az igényeidet és a lehetőségeidet, kiválasztom a megfelelő hosszúságú és vastagságú pillákat. Zsírtalanítom a pilláid, majd szemalátétet helyezek az alsó pillasorodra és elkezdem az applikálást.

Hogyan vigyázhatsz a pillákra?

Az építés után 24-48 óráig nem érheti víz, vagy pára a szempilláid, utána viszont minden nap meg kell mosnod a szemed, mint a műszempilla viselése előtt! Ezt egy picit más technikával tudod megtenni, de elmagyarázom majd hogyan. Mindig olajmentes sminklemosót használj, és fontos, hogy ne dörzsöld a szemed!

Tekintsd meg árlistámat!

Ha szeretnél bejelentkezni hozzám, vagy kérdésed van,
vedd fel velem a kapcsolatot!

Vozár Noémi Beauty and Makeup minden jog fenntartva © 2019  -2021  | Készítette Beauty Marketing Experts

Adatvédelem