SZolgáltatásaim

Kozmetikámban a professzionalitás mellett a természetesség és a nyugalom megteremtése a legfontosabb célom. Ismerd meg szolgáltatásaimat, amiket kellemes, nyugodt környezetben vehetsz igénybe.

 

tekintsd meg

szolgáltatásaimat

L’amia Natura prémium kategóriás

Arckezelések

Arckezeléseim hatékonyságára garancia a L’amia Natura prémium kategóriás natúrkozmetikai termékek 100%-ban tiszta és természetes összetevőkből álló magas hatóanyagkoncentrációval rendelkező termékei. Kezeléseim minden bőrtípusra és bőrproblémára megoldást kínálnak, legyen szó pigmentfoltokról, szarkalábakról, dehidratált bőrről vagy aknéról.

 

professzionális

Smink

Professzionális smink szolgáltatásom keretein belül elkészítem neked az arcodhoz és egyéniségedhez leginkább illő nappali, alkalmi, vagy esküvői sminket. Egyéni sminkoktatásomon pedig  megtanítom, hogyan emelheted ki a szem- és arcformádat megfelelően, hogy a mindennapi készülődésed során Te magad is a számodra legelőnyösebb sminket készíthesd el.

 

1-vagy 2D tartós

Műszempilla

Ha a reggeli készülődésben a tíz perces sminket is szívesen megspórolnád, akkor az 1-vagy 2D tartós műszempillát ajánlom neked.

 

Tekintsd meg árlistámat!

Ha szeretnél bejelentkezni hozzám, vagy kérdésed van,
vedd fel velem a kapcsolatot!

Vozár Noémi Beauty and Makeup minden jog fenntartva © 2019  -2021  | Készítette Beauty Marketing Experts

Adatvédelem