Kedves érdeklődő!

Engedd meg, hogy pár mondatban bemutatkozzam, és leírjam, milyen szolgáltatásokat kínálok neked.

Vozár Noémi vagyok, kozmetikus, sminkes és szempilla stylist.

 

minden, amit rólam tudnod kell

BEMUTATKOZÁS

Pályám elején az egyik legnevesebb hazai szalonban dolgoztam alkalmazottként, ahol rengeteget tanulhattam, de eljött az idő, amikor úgy éreztem megértem egy régi álmom beteljesítésére, hogy Londonban éljek. 

Hatalmas élmény volt sminkesként dolgozni az Inglot referenciaüzletében az Oxford Streeten, és később London egyik legpatinásabb üzletközpontjában a Selfridges-ben szempilla stylistként.

Sokat tanultam, fejlődtem, sok új ismeretséget kötöttem, de a szívem mégis hazahúzott, és végül Dunakeszin találtam meg a helyem.

Inglot - Oxford street

sminkes

Selfridges

szempilla stylist

Dunakeszi

kozmetikus, sminkes, szempilla stylist

természetesség

A szépség forrása

Fontos számomra, hogy makulátlan tisztaságban, prémium termékekkel dolgozva, minőségi munkát adjak ki a kezemből, minden alkalommal.

Célom, hogy kellemes hangulatot teremtve, jól érezd magad nálam, egy élmény legyen számodra a nálam töltött idő, ahol elfelejtheted a hétköznapi rohanást és kikapcsolódhatsz.

Nagyon fontos számomra, hogy a kozmetika minden területén törekedjek a természetes szépséged kiemelésére.

Ha szimpatikusnak találsz és szívesen rám bíznád magad, akkor egy barátságos nyugodt környezetben várlak téged. Első találkozásunk alkalmával egy rövid konzultációval és bőrdiagnosztikával kezdek, hogy a te bőrtípusodra, kozmetikai problémádra való arckezeléseket tudjam ajánlani.

Egyéni sminkoktatásokon megtanítom, hogyan emelheted ki a szem- és arcformádat megfelelően, ha pedig a reggeli készülődésben a tíz perces sminket is szívesen megspórolnád, akkor az 1-vagy 2D tartós műszempillát,  ajánlom neked.

kozmetikámban

HASZNÁLT MÁRKÁK

Orenna

Az Orenna szupertartós szemöldök- és szempillafesték (3-4 hétig megmarad az intenzív szín) gyengéd formulája minimalizálja az allergia kockázatát, érzékenységet.
Az Orenna előnye, hogy rövid idő alatt maximális festőhatást biztosít. Mindössze pár percet kell várni és a választott szín megfelelő mélységű lesz!
A szempillák nemcsak tökéletesen mély színt kapnak, hanem szépen csillognak és bársonyosan
puhák is lesznek! Többek között ez is az Orenna tartós szempillafesték egyik nagy előnye.

L’amia Natura

Vegyszermentes, természetes, organikus, magyar natúr kozmetikumok.

Az összetevők gondos válogatást követően kerülnek felhasználásra. Az adott növények a világ minden tájáról, azok legoptimálisabb termőterületeiről kerülnek beszerzésre. Az élő, szerves anyagok kimagasló hatékonysággal rendelkeznek, így használatukkal nagyon rövid időn belül jelentős eredményeket tudunk elérni a bőrszépítés, valamint a különböző bőrproblémák kezelése terén is.

kérj időpontot

Várlak szeretettel

Vozár Noémi Beauty and Makeup minden jog fenntartva © 2019  -2021  | Készítette Beauty Marketing Experts

Adatvédelem