SMINK

Válaszd professzionális smink szolgáltatásomat, és találjuk meg együtt azokat a technikákat, amelyek alkalomtól függetlenül a legjobban illenek az arcodhoz és a személyiségedhez.

 

SMINK

Válaszd professzionális smink szolgáltatásomat, és találjuk meg együtt azokat a technikákat, amelyek alkalomtól függetlenül a legjobban illenek az arcodhoz és a személyiségedhez.

 

Smink

Minden alkalomra

Professzionális smink szolgáltatásom keretein belül elkészítem neked az arcodhoz és egyéniségedhez
leginkább illő nappali, alkalmi, vagy esküvői sminket. 

Egyéni sminkoktatásomon pedig  megtanítom hogyan emelheted ki a szem és arcformádat megfelelően. Lépésről lépésre átvesszük, hogy a mindennapi készülődésed során hogyan tudod
Te magad is a számodra legelőnyösebb sminket elkészíteni.

Hogyan lettem sminkes?

16 évesen kezdtem modellként dolgozni, így kerültem először közelebbi kapcsolatba a sminkeléssel. Rengeteg profi sminkes szakemberrel kerültem kapcsolatba a következő tíz évben itthon, és Ázsiában, és mindig nagyon izgalmas volt megtapasztalni, hogy ki hogyan dolgozik.

Ezalatt az idő alatt főiskolára jártam és andragógusként végeztem, de akkorra már biztosan tudtam, hogy nem ez az, amit igazán szeretnék, valami sokkal kreatívabb foglalkozást kerestem.

Többször volt szerencsém Gáspár Viki sminkessel dolgozni, és az ő stílusa volt az, ami magával ragadott, így beiratkoztam a  sminkiskolájába. Életem egyik legjobb döntése volt ez a váltás!

Azóta többek között sminkeltem az Esküvő Classic magazinban, USE katalógus fotózáson, Jacobs reklámforgatáson, filmforgatásokon, divatbemutatókon, fotózásokon Londonban és Budapesten, több alkalommal a Budapesti Central European Fashion Week-en Titkos Berni csapatában.

Karrierem csúcsának éltem meg, amikor Londonban az INGLOT Flagship Store-ba felvételt nyertem, el sem akartam hinni.

Nagyon hálás vagyok, hogy a sminkelés továbbra is a mindennapjaim része lehet.

Tekintsd meg árlistámat!

Ha szeretnél bejelentkezni hozzám, vagy kérdésed van,
vedd fel velem a kapcsolatot!

Vozár Noémi Beauty and Makeup minden jog fenntartva © 2019  -2021  | Készítette Beauty Marketing Experts

Adatvédelem